Op zoek naar de schoonheid van houten planken, maar je wil geen schilderwerk en onderhoud? Dan zijn Cembrit Plank en Cembrit Panel de juiste oplossing.

Onze nieuwe gamma van vezelcement planken en panelen zijn ideaal voor de installatie op plaatsen waar gevelbekleding met een minimum aan onderhoud gewenst is.

Cembrit Plank en Cembrit Panel kunnen gebruikt worden voor oa geventileerde gevels, topgevels, dakkappellen, boeidelen, overstekken en nog veel meer.


  • 15 jaar Cembrit-garantie
  • Stijlvol kleurengamma
  • Compleet met alle vereiste accessoires
  • Natuurlijk uiterlijk met beperkt onderhoud
  • Laagste uitzettingscoëfficiënt in de markt

Cembrit Plank is hét esthetische, onderhoudsvriendelijk alternatief voor houten planken op uw gevel, topgevel, dakkapellen en nog veel meer.

Lees meer

Kies uit 15 verschillende kleuren en 2 verschillende structuren.

Cembrit Panel kan worden verzaagd in alle gewenste afmetingen. Ideaal voor geventileerde gevels, topgevel, dakkapellen, en het professioneel en esthetisch afwerken van de gehele bouwschil.

Lees meer

Cembrit Plank Cedar en Cembrit Panel Cedar hebben een perfecte houtlook, maar zijn gemaakt van duurzaam en milieuvriendelijk vezelcement.

Cembrit schept een uitstekende woonomgeving met bouwmaterialen op basis van vezelcement – wat kunnen wij voor u doen?

Neem contact op

Blijf op de hoogte

Vul het formulier in om in te schrijven op onze nieuwsbrief. Lees daarin het laatste nieuws en de nieuwigheden van onze partners.

Door in te schrijven op de Cembrit nieuwsbrief aanvaard ik om tot twee keer per maand e-mails te ontvangen met speciale aanbiedingen, uitnodigingen voor evenementen of algemeen nieuws.De Cembrit wereld

Met de Cembrit-producten krijgt uw creativiteit en verbeelding vrij spel.

Laat u inspireren door onze brochure met grote en kleinschalige gevelprojecten en uiteenlopende daktoepassingen.

Download Brochure