Cementgebonden steunplaat

Cembrit PB is een lichte, met glasvliesweefsel versterkte bouwplaat op basis van cement, met een buitengewone hardheid en een hoge vochtweerstand. De afgeronde langskanten zijn voorzien van de exclusieve EdgeTech® technologie die toelaat om de schroeven dicht bij de rand aan te brengen zonder deze te breken, en naden uit te vlakken zonder niveauverschillen. Cembrit PB is de ideale steunplaat in buitentoepassingen, zoals sierpleister, lijmen van steenstrips of keramische tegels. Geschikt als backing board in vochtige ruimten voor het rechtstreeks aanbrengen van keramische tegels als decoratieve afwerking.
Cembrit PB is samengesteld uit Portland cement, granulaten, en glasvlies bewapeningsweefsel, en is volledig recycleerbaar. Cembrit PB heeft een 15-jaar beperkte garantie op buitentoepassingen, en 30-jaar beperkte garantie op binnen toepassingen.

Kies een kleur:

Overzicht
Cembrit PB

Kleuren
1

Brandklasse
A1

Afmetingen
12x900x1800 mm
12x900x2600 mm
12x1200x2000 mm

Brochure Cembrit PB

PDF

Datasheet Cembrit PB

PDF

046 DoP Permabase

PDF

Cembrit Permabase Stalen

Wij danken u voor uw belangstelling voor onze vezelcementproducten.

Wij hebben lokale vestigingen in de meeste landen

Zoek uw locale Cembrit vestiging

Stap 1

Graag vernam ik meer over Cembrit, en het assortiment bouwmaterialen

Bestel stalen (max 2)

Selected color:

Stap 2

Vul het formulier in om productstalen te bestellen, of om een van onze deskundigen contact te laten opnemen met u


Wij wijzen erop dat wij de beschikbaarheid van de productstalen niet kunnen garanderen. Wij behandelen uw bestelling onmiddellijk bij ontvangst. Als u echter gevestigd bent in een land waar Cembrit niet vertegenwoordigd is, kunnen de levertijden iets langer zijn.