Urban Color Coating

Architecten, designers en ontwikkelaars van Cembrit hebben met véél zorg het Urban Colors palet samengesteld, gebaseerd op de ‘great outdoors’ in het thuisland, Denemarken. Door de grote vraag naar bijzondere kleuren, werden kleuren Basalt, Taupe en Violine uit het Urban Color palet toegevoegd.
Ontdek de Dolmen vezelcementleien met Urban Color coating.

Meer info...

Vezelcementleien

Het uitzonderlijke gamma vezelcementleien van Cembrit is een eersteklas oplossing voor al uw architecturale uitingen. Deze vezelcementleien voldoen aan alle vereisten, en garanderen u duurzaamheid en een eigentijdse of traditionele esthetiek.

Lees verder

Golfplaten Cemfort B65

De nieuwste generatie vezelcement golfplaten van Cembrit zijn gemaakt van geselecteerde natuurlijke en milieuvriendelijke grondstoffen. Ze zijn nagenoeg onderhoudsvrij, en snel en eenvoudig te plaatsen. Cembrit vezelcement is een ademend materiaal, waardoor condensvorming en roestvorming geen kans maken.

Lees verder

Natuurleien Belo Horizonte

Natuurleien van Cembrit combineren als geen ander materiaal een verfijnde esthetiek met uitzonderlijke eigenschappen. U mag er gerust op zijn dat een dak met Belo Horizonte een levenslange bescherming biedt.

LEES VERDER

Kleipannen

Kleipannen, reeds decennia lang een bewezen manier om uw dak een elegantie te geven, terwijl het gewaarborgd dicht is. Cembrit biedt een breed scala van kleipannen die eenvoudig te installeren zijn en die eenvoud, elegantie en efficiëntie combineren.

Lees verder

Cembrit Soffit

Cembrit Soffit zijn in de massa gekleurde stroken in hoogwaardig vezelcement die worden toegepast in dakranden, dakoverstekken, dakkapellen,.... De stroken hebben een natuurlijke uitstraling en bovendien licht in gewicht.

Lees verder

Blijf op de hoogte

Vul het formulier in om in te schrijven op onze nieuwsbrief. Lees daarin het laatste nieuws en de nieuwigheden van onze partners.

Door in te schrijven op de Cembrit nieuwsbrief aanvaard ik om tot twee keer per maand e-mails te ontvangen met speciale aanbiedingen, uitnodigingen voor evenementen of algemeen nieuws.De Cembrit wereld

Met de Cembrit-producten krijgt uw creativiteit en verbeelding vrij spel.

Laat u inspireren door onze brochure met grote en kleinschalige gevelprojecten en uiteenlopende daktoepassingen.

Download Brochure