059Dra1_HDK.RGB_color.0000Crop.jpg
SBE_SOFFIT_3.jpg

Vezelcementstroken voor dakranden, overstekken en dakkapellen

Cembrit Soffit zijn in de massa gekleurde stroken in hoogwaardig vezelcement die worden toegepast in dakranden, dakoverstekken, dakkapellen,.... De stroken hebben een natuurlijke uitstraling en bovendien licht in gewicht. Het oppervlak is geschuurd en heeft een mat uitzicht. Naarmate de jaren verstrijken, zorgt de natuurlijke veroudering van het vezelcement voor een bijzonder aantrekkelijke patine. Cembrit Soffit stroken zijn gemaakt van vezelcement met een hoge densiteit, en daardoor uitzonderlijk duurzaam. Daarnaast zijn de stroken gehydrofobeerd en bestand tegen vervuiling en de vorming van algen en mos. Na het verzagen van de stroken, moeten de randen niet worden afgewerkt met een kantensealer. Hierdoor zijn de verwerkingskosten lager en is de montagetijd korter. Cembrit Soffit stroken zijn ontwikkeld als bekleding van dakranden, dakoverstekken, dagkanten, dakkapellen, boeiboorden, ea. Ze kunnen geschroefd, geriveteerd of verlijmd worden.

Soffit Zelfborende Gevelschroef
Bij gebruik van de houtschroef Cembrit SCR-WW 4.8*40 mm A2 is voorboren niet nodig. Deze schroeven hebben zelfsnijdende schroefdraad, zelftappende snijpunt en 2 frees-vleugels zodat in één beweging een gat met de juiste diameter wordt geboord tijdens het inschroeven.

Kies een kleur:

Overzicht
Cembrit Soffit

Type
In de massa gekleurd

Kleuren
2

Brandklasse
A2 - s1, d0

Afmetingen
8x2500x200 mm
8x2500x300 mm
8x2500x400 mm

Brochure Cembrit Soffit

PDF

Datasheet Cembrit Soffit

PDF

029 DoP Cembrit Patina

PDF

CE 2015 029DoP Cembrit Patina EN

PDF

Cembrit Soffit Stalen

Wij danken u voor uw belangstelling voor onze vezelcementproducten.

Wij hebben lokale vestigingen in de meeste landen

Zoek uw locale Cembrit vestiging

Stap 1

Graag vernam ik meer over Cembrit, en het assortiment bouwmaterialen

Bestel stalen (max 2)

Selected color:

Stap 2

Vul het formulier in om productstalen te bestellen, of om een van onze deskundigen contact te laten opnemen met u


Wij wijzen erop dat wij de beschikbaarheid van de productstalen niet kunnen garanderen. Wij behandelen uw bestelling onmiddellijk bij ontvangst. Als u echter gevestigd bent in een land waar Cembrit niet vertegenwoordigd is, kunnen de levertijden iets langer zijn.