03-cembrit-p-p545i.jpg
03-cembrit-p-p050i.jpg

Samenspel van schaduw en licht.

Cembrit Patina Inline staat voor de sterkte en duurzaamheid van vezelcement. Met de gefreesde lineaire inkepingen in de gevelplaat geeft Cembrit Patina Inline een 3D-effect aan het gebouw. De gefreesde lijnen in combinatie met het natuurlijke licht en de kijkhoek, zorgen voor een levendige uitstraling - die de hele dag door verandert. Cembrit Patina Inline geeft karakter en diepte aan uw bouwontwerp.

De natuurlijke en authentieke Cembrit Patina Inline plaat onderscheidt zich door een opmerkelijk spel van kleurschakeringen tussen de boven- en de onderzijde van de plaat. Het wordt nog interessanter wanneer horizontale en verticale opstellingen gecombineerd worden.

Cembrit Patina Inline zal met de tijd patineren, dat de natuurlijke uitstraling nog beter doet uitkomen. Naarmate de seizoenen wisselen en de jaren verstrijken, laat de natuurlijke veroudering van het vezelcement subtiele sporen na op het oppervlak en wordt op de gevel geleidelijk een patinalaagje gevormd.

Cembrit Patina Inline is de nieuwste aanwinst van de Patina designlijn en bezit dezelfde hoogwaardige kwaliteiten als Cembrit Patina Original en Cembrit Patina Rough – door-en-door gekleurd, gemakkelijk te onderhouden en te herstellen en is van nature onbrandbaar volgens brandklasse A2, dus veilig voor mensen en eigendommen.

Bijzondere productkenmerken:
• Lineaire textuur, verkregen met zorgvuldig ontworpen gefreesde groeven die een uniek 3D-effect toevoegen aan het gebouw
• Gepersonaliseerd vierkant of driehoekig patroon mogelijk
• Mogelijkheid om de lijnen beter te laten uitkomen in het ontwerp van uw gebouw

Kies Cembrit Patina Inline om uw gevel tot leven te brengen - creëer dynamische en elegante expressies naarmate de schaduwen en het licht in de loop van de dag veranderen. Cembrit Patina Inline is de keuze voor mensen die vinden dat een gebouw moet leven.

Kies een kleur:

Overzicht
Cembrit Patina Inline

Type
In de massa gekleurd

Kleuren
3

Brandklasse
A2 - s1, d0

Afmetingen
8x1192x2500 mm
8x1192x3050 mm
8x1250x2500 mm
8x1250x3050 mm

Cembrit Patina design line - Inspiration brochure

PDF

Brochure Cembrit Patina Inline

PDF

Datasheet Cembrit Patina Inline

PDF

Verwerkingsvoorschriften Houten Onderconstructie

PDF

Verwerkingsvoorschriften Alu Onderconstructie

PDF

Cembrit Patina Inline Stalen

Wij danken u voor uw belangstelling voor onze vezelcementproducten.

Wij hebben lokale vestigingen in de meeste landen

Zoek uw locale Cembrit vestiging

Stap 1

Graag vernam ik meer over Cembrit, en het assortiment bouwmaterialen

Bestel stalen (max 2)

Selected color:

Stap 2

Vul het formulier in om productstalen te bestellen, of om een van onze deskundigen contact te laten opnemen met u


Wij wijzen erop dat wij de beschikbaarheid van de productstalen niet kunnen garanderen. Wij behandelen uw bestelling onmiddellijk bij ontvangst. Als u echter gevestigd bent in een land waar Cembrit niet vertegenwoordigd is, kunnen de levertijden iets langer zijn.