Met de natuurlijke uitstraling van hout

De Cembrit Plank, gemaakt van vezelcement, is de ideale oplossing voor het vervangen van moeilijk te onderhouden houten gevelbekleding. Het wordt op dezelfde manier gemonteerd als houten alternatieven. Door de uitstekende eigenschappen van vezelcement zullen Cembrit Plank en Cembrit Panel niet rotten, scheuren, kromtrekken, delamineren of een nieuwe verflaag vereisen. De Cembrit Plank is verkrijgbaar in 19 kleuren met een gelijkmatige dekking. Voor zij die zelf willen afwerken in een kleur naar keuze is er ook een versie waarop reeds een primer is aangebracht. We bieden een breed spectrum aan ontwerpmogelijkheden en op verzoek zijn er speciale kleuren beschikbaar. Beschikbaar in een Cedar- en Glad oppervlak.

Overzicht
Cembrit Plank

Type
Niet in massa gekleurd

Kleuren
20

Brandklasse
A2 - s1, d0

Afmetingen
8x180x3600 mm

Ontdek de schoonheid van hout in onderhoudsvriendelijk vezelcement.

Cembrit Plank is een nieuw gevelproduct dat helemaal afgestemd is op het Belgische klimaat.

Het kleurengamma bevat 14 stijlvolle kleuren, inclusief het populaire Antraciet grijs (RAL 7016) en een primer versie om te laten voorzien van een RAL kleur of om zelf te schilderen.

Uitzonderlijke materialen

Cembrit Plank in vezelcement is niet-brandbaar en heeft de unieke eigenschap optimaal weerstand te bieden aan het Belgische klimaat.

Cembrit Plank is beschikbaar in twee varianten: Glad en Cedar structuur. Cembrit Planks Cedar heeft een natuurlijke houtnerfstructuur met veel variatie en een mooie duurzame kleurlaag. De planken zijn nauwelijks te onderscheiden van echt geverfd hout maar hebben de sterke eigenschappen van vezelcement.

Aanpassingen en installatie is erg simpel en onze volledige reeks accesoires verzekert een esthetische en professionele afwerking van uw bouwwerk. Om alle voegen en naden rond vensters, deuren etz te dichten volgens de bouwvoorschriften, adviseert Cembrit de speciaal hiervoor ontwikkelde profielen.

Met meer dan 90 jaar ervaring in de productie en de verkoop van vezelcement producten garandeert Cembrit een duurzame en verantwoorde oplossingen voor uw gebouw.

• 15 jaar Cembrit-garantie
• Stijlvol kleurengamma
• Perfecte houtnerfstructuur
• Makkelijke installatie
• Minimaal onderhoud
• Compleet met alle vereiste accessoires
• Laagste uitzettingscoëfficiënt in de markt

15 Jaar Garantie

Cembrit Plank producten worden gedekt door de 15-Jaar Cembrit Garantie.Brochure Cembrit Plank en Panel

PDF

Datasheet Cembrit Plank en Cembrit Panel

PDF

Verwerkingsvoorschriften Cembrit Plank en Panel

PDF

045DoP Cembrit Plank en Cembrit Panel EN

PDF

CE 2017 045DoP Cembrit Plank en Cembrit Panel EN

PDF

Cembrit Plank Stalen

Wij danken u voor uw belangstelling voor onze vezelcementproducten.

Wij hebben lokale vestigingen in de meeste landen

Zoek uw locale Cembrit vestiging

Stap 1

Graag vernam ik meer over Cembrit, en het assortiment bouwmaterialen

Bestel stalen (max 2)

Selected color:

Stap 2

Vul het formulier in om productstalen te bestellen, of om een van onze deskundigen contact te laten opnemen met u


Wij wijzen erop dat wij de beschikbaarheid van de productstalen niet kunnen garanderen. Wij behandelen uw bestelling onmiddellijk bij ontvangst. Als u echter gevestigd bent in een land waar Cembrit niet vertegenwoordigd is, kunnen de levertijden iets langer zijn.