Cembrit Belgium :: Cembrit
NIEUWE GEVELPLAAT

Cembrit DECO

Cembrit Deco geeft geventileerde gevels een rustieke uitstraling. De nerven in de plaat zijn subtiel zichtbaar doorheen de dekkende watergedragen gekleurde acrylaattoplaag, zoals bij het fineerhout van het meubilair in uw living. Dit geeft de geverfde Cembrit Deco-plaat een zachte, natuurlijke look...

Lees meer...

SUSTAINABILITY REPORT 2021

Met trots deelt Cembrit Holding het eerste volledige Sustainability rapport 2021. Deze versie markeert een nieuwe, belangrijke stap in al onze inspanningen om bij te dragen aan een beter klimaat en een positieve impact op de planeet achter te laten - zowel ecologisch als sociaal.

Lees meer....

Cembrit Interieur

Typerende wandbekleding met een unieke uitstraling

Lees meer...

Nieuwe gevelplaat

Cembrit Patina Signature

Cembrit Patina Signature is een Patina gevelplaat met een gezandstraald oppervlak, die wordt afgewerkt met een gepersonaliseerd motief naar uw keuze. Het resultaat: een gevelontwerp die 100% uniek is!

Lees meer

Cembrit Dolmen

Strakke lijnen voor 

een perfecte afwerking

Cembrit Dolmen vezelcementleien vormen een hoogwaardige dakbedekking met strakke lijnen en een glad oppervlak. Ze passen daarmee zowel in moderne als in klassieke architectuur. De grote keuze in formaten, met rechte of afschuinde hoeken, maken ze geschikt voor elk daktype, in zowel nieuwbouw als renovatie.

Lees meer...

Nieuws

Swisspearl Group AG acquires Cembrit

Cembrit's standpunt over de Russische invasie in Oekraïne

MAGAZINE

Uw vakgebied

Informatie voor uw vakgebied

Selecteer uw vakgebied en ontdek alle informatie op één pagina met vereenvoudigde navigatie.

Tools en Services

Cembrit Patina Visualiser

Visualiseer je ideeën.

Vezelcementproducten

Creatieve gevels

Cembrit Patina is een natuurlijk ogende, beschermende bekleding. Cembrit Solid is een intensief gepigmenteerde, met acryl gecoate vezelcement plaat. Cembrit Cover is een gecoate gevelbekleding uit decoratieve vezelcement met meer dan 2000 kleuren op bestelling, beschikbaar in functie van de hoeveelheid en de verlengde leveringstermijnen. Een getinte doorschijnende toplaag, op een bijpassende gepigmenteerde vezelcement basis, maakt van Cembrit Transparant een subtiele, in de massa gekleurde gevelbekleding. Cembrit Plank is kant-en-klaar gecoat in verschillende kleuren of gegrond voor toepassing ter plaatse...

play_video

Watch our video

play_video
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Next Generation Golfplaten

Het hoogkwalitatieve assortiment Golfplaten stelt ontwerpers en ingenieurs in staat om agrarische en industriële gebouwen te bekleden met duurzaam, brandwerend materiaal.

Blijf in contact met ons...

Cembrit schept een uitstekende woonomgeving met bouwmaterialen op basis van vezelcement.

 Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen...

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!