Cembrit Belgium :: Cembrit

Nieuwe gevelplaat

Cembrit Patina Signature

Cembrit Patina Signature is een Patina gevelplaat met een gezandstraald oppervlak, die wordt afgewerkt met een gepersonaliseerd motief naar uw keuze. Het resultaat: een gevelontwerp die 100% uniek is!

Lees meer

Cembrit Dolmen

Strakke lijnen voor 

een perfecte afwerking

Cembrit Dolmen vezelcementleien vormen een hoogwaardige dakbedekking met strakke lijnen en een glad oppervlak. Ze passen daarmee zowel in moderne als in klassieke architectuur. De grote keuze in formaten, met rechte of afschuinde hoeken, maken ze geschikt voor elk daktype, in zowel nieuwbouw als renovatie.

Cembrit Colourful design line

Geef kleur. 

Voeg leven toe. Breng visie.

Kleur is een belangrijk designelement, niet alleen in de natuur, maar ook in een architecturale omgeving. Opteren voor kleurrijke gevelplaten is een van de beste manieren om een esthetisch verschil te maken en meteen ook de aandacht te trekken.

15 jaar garantie

Zo’n garantie, 

dat moet je durven

Bij Cembrit houden we van kwaliteit en duidelijkheid. En omdat we beide voortdurend blijven verbeteren, durven we vanaf 1 november 2020 onze Cembrit productgaranties te verlengen van 10 jaar naar 15 jaar.

 

icon_truck_small.png Wij staan nog steeds voor u klaar! Wij produceren en leveren elke dag Cembrit producten aan onze klanten. Uw bestellingen worden opgenomen zoals gewoonlijk.

Nieuws en MAGAZINE

Uw vakgebied

Informatie voor uw vakgebied

Selecteer uw vakgebied en ontdek alle informatie op één pagina met vereenvoudigde navigatie.

Tools en Services

Cembrit Patina Visualiser

Visualiseer je ideeën.

Vezelcementproducten

Creatieve gevels

Cembrit Patina is een natuurlijk ogende, beschermende bekleding. Cembrit Solid is een intensief gepigmenteerde, met acryl gecoate vezelcement plaat. Cembrit Cover is een gecoate gevelbekleding uit decoratieve vezelcement met meer dan 2000 kleuren op bestelling, beschikbaar in functie van de hoeveelheid en de verlengde leveringstermijnen. Een getinte doorschijnende toplaag, op een bijpassende gepigmenteerde vezelcement basis, maakt van Cembrit Transparant een subtiele, in de massa gekleurde gevelbekleding. Cembrit Plank is kant-en-klaar gecoat in verschillende kleuren of gegrond voor toepassing ter plaatse...

play_video

Watch our video

play_video
Please %link_1% accept marketing-cookies %link_2% to watch this video.

Next Generation Golfplaten

Het hoogkwalitatieve assortiment Golfplaten stelt ontwerpers en ingenieurs in staat om agrarische en industriële gebouwen te bekleden met duurzaam, brandwerend materiaal.

Blijf in contact met ons...

Cembrit schept een uitstekende woonomgeving met bouwmaterialen op basis van vezelcement.

 Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen...

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!