Windstopper Extreme :: Cembrit

Cembrit Windstopper Extreme

Voor langdurige bescherming

De dampopen waterkerende en brandwerende Cembrit Windstopper Extreme is geschikt voor onder andere open houten gevelbekledingen en kan tot een jaar lang dienst doen als tijdelijke gevel.

Kleuren en afmetingen

Cembrit Windstopper Extreme

Geselecteerde kleur: Natural grey

Gratis staal: Natural grey

Natural grey
Anthracite
Alle productkleuren op de website zijn representatief en kunnen afwijken van de originele productkleuren.
Kleur Dikte Breedte Lengte Brandklasse
Natural grey 4.5 mm 1200 mm 2700 mm A2-s1,d0
Natural grey 4.5 mm 1200 mm 3000 mm A2-s1,d0
Natural grey 9 mm 1200 mm 2700 mm A2-s1,d0
Natural grey 9 mm 1200 mm 3000 mm A2-s1,d0
Anthracite 4.5 mm 1200 mm 3000 mm A2-s1,d0

Cembrit Windstopper Extreme

De Cembrit Windstopper Extreme wordt net als de Cembrit Windstopper Basic toegepast aan de spouwzijde van het binnenblad van een geventileerde gevelconstructie. De Extreme is echter ook geschikt voor gevelbekledingen met open voegen die tot wel 20% van het oppervlak bedekken. Ook kan de Extreme in afwachting van de definitieve gevelbekleding, tot wel een jaar lang fungeren als tijdelijke gevel.

Cembrit Windstopper schermt het achterliggende binnenblad af tegen brand, regen en wind, De stijve plaat kan tevens bijdragen in de schijfwerking van bijvoorbeeld houtskeletbouwconstructies. De massa van de plaat is gunstig voor de geluidisolatie. Wapperende, uitpuilende en losrakende folies behoren met Cembrit Windstopper tot het verleden; ook biedt Cembrit Windstopper meer bevestigingsmogelijkheden.

 

Productvoordelen:
ONBRANDBAAR
LANGE LEVENSDUUR
VOCHT- BESTENDIG
SCHIMMEL- BESTENDIG
DAMPOPEN
GARANTIE

Technische informatie

Materiaal

Vezelcement

Coating en oppervlak

Geen coating

Type

Cembrit Windstopper-producten bestaan uit natuurlijke materialen. Er kunnen variaties optreden op het vlak van kleur of andere eigenschappen, wat tot onderlinge verschillen tussen de platen kan leiden.

Kleuren

2

Brandklasse

A2 - s1, d0

Bevestiging - hout

Cembrit Windstopper Extreme wordt met de universele Cembrit schroef op de houten onderconstructie bevestigd. Voorboren is niet nodig.

Bevestiging - aluminium

Niet van toepassing

Bevestiging - staal

Cembrit Windstopper Extreme wordt met de Cembrit schroef bevestigd op de stalen onderstructuur. Voorboren is niet nodig.