Wood look :: Cembrit

Cembrit Wood Look design line

De schoonheid van hout.
De duurzaamheid van vezelcement.

Cembrit Wood Look

Cembrit Plank en Cembrit Panel zijn geïnspireerd door vormen en kleuren uit de natuur. De unieke geveloplossingen hebben een natuurlijke houtlook, maar beschikken over de voordelen van vezelcement - onbrandbaar volgens brandklasse A2-s1,d0 en weerbestendig zonder het aanbrengen van een extra verflaag. Cembrit Plank en Panel zijn verkrijgbaar in een breed kleurenpalet van 21 kleuren, waarvan sommige zowel in Cedar als een gladde afwerking verkrijgbaar zijn.   Vezelcement heeft een hoge pH-waarde, waardoor het materiaal weerstand biedt tegen algen, bacteriën, mos en schimmels. Dankzij hun bijzondere eigenschappen ondervinden Cembrit Plank en Panel geen hinder van vocht, verrotting, scheurvorming en vervorming tijdens en na installatie. De UV-bescherming zorgt ervoor dat er geen nieuwe verflaag vereist wordt.   Benieuwd hoe Cembrit Plank in de praktijk uitziet?   De schoonheid van hout. De duurzaamheid van vezelcement.

Vezelcementplaten van echte specialisten

Cembrit Plank en Cembrit Panel zijn eerste keus voor een unieke geveloplossing. De Cembrit Visualiser maakt het mogelijk om Cembrit Plank weer te geven in Cedar (houtnerfstructuur) of Glad oppervlak, in horizontale of verticale installatie en kunt u de producttoepassing zien in drie verschillende weergaven van het geselecteerde gebouwtype. Dankzij de sterke eigenschappen van vezelcement, is het uiterst duurzaam en daardoor een kostenefficiënte geveloplossing.   Cembrit geeft 15 jaar vervangingsgarantie voor eventuele materiaalbeschadiging, die ondanks een correcte installatie, kan voortkomen uit verschillende oorzaken – van de kwaliteit van de verflaag en de coating op de achterzijde, tot de manier waarop de beschermfolie rond het afgewerkte product is gewikkeld.

De schoonheid van hout in onderhoudsvriendelijk vezelcement

De hoogkwalitatieve Cembrit Plank en Cembrit Panel, gemaakt van duurzaam vezelcement, is het ideale alternatief voor het vervangen van moeilijk te onderhouden houten gevelbekleding.   Cembrit is voortdurend bezig met het ontwikkelen van Cembrit Plank en Cembrit Panel, zodat eigenaars van particuliere woningen optimaal kunnen profiteren van de functionele eigenschappen van ons product en installateurs gemakkelijk kunnen werken.

Kies Cembrit Plank voor uw vakantiewoningen

Of u Cembrit Plank nu kiest voor uw vakantiewoning, privéwoning of kantoorgebouw – het duurzame vezelcement en de natuurlijke uitstraling, staan garant voor een unieke look die stijlvol opgaat in de omgeving. Jaar na jaar blinken ze uit met hun beperkte onderhoudsbehoefte en bieden ze optimaal weerstand tegen het Belgische klimaat.   Download de Cembrit Plank en Panel brochure voor meer informatie en inspiratie.

Een renovatieproject? Gebruik Cembrit Plank of Cembrit Panel

Er zijn tal van redenen waarom Cembrit Plank en Cembrit Panel vaak gebruikt worden bij het renoveren van woningen, gebouwen of in stadsvernieuwingsprojecten. Wie zijn gevels bekleedt met Cembrit Plank of Cembrit Panel kan rekenen op een goede return on investment, ze dragen bij aan de globale marktwaarde verhoging van uw woning.