Ondersteuning bij de installatie van producten

Na ontvangst van de plattegronden en de specificatie van de gewenste platen voor het project zal Cembrit de diverse mogelijkheden onderzoeken en voorstellen doen, waarna u zelf over de definitieve opstelling beslist.

  • Wanneer de opstelling en het ontwerp eenmaal vastgelegd zijn, maakt Cembrit een volledige tekening met de afmetingen van de platen, positie enz.
  • Wij zorgen ook voor de verpakking van de pallets, rekening houdend met het installatieplan en de schema's voor het voorboren/boorgegevens.
  • Vóór de installatie wordt aangevat, willen wij met u de verwerkingsrichtlijnen voor de platen en de opbouw, de pallets en onze projectspecifieke documentatie bekijken.
  • De doorlooptijd voor ondersteuning door Cembrit bedraagt een paar dagen voor een project met boorcoördinaten en 8 tot 10 dagen voor grote, complexe projecten.

Voor een restauratie bezoeken wij de bouwplaats en meten die samen met de aannemer op, voordat we de gevelplaten ontwerpen. De mogelijkheid tot het opmeten van de gevelplaten helpt uiteindelijk om de deal met de entiteiten te sluiten.